Varmt välkommen!

Det gläder oss att du vill bli vår kund. Läs gärna informationen nedan innan du går vidare med din kundregistrering.

Vem får bli återförsäljare?

För att bli kund hos oss måste du ha en registrerad butik inom vårt verksamhetsområde med vedertagna butiksöppettider. Som ny kund hos oss, kom ihåg att skicka in en kopia på ditt registreringsbevis från PRV/Bolagsverket.

Kundregistrering 

För att kunna handla behöver du bli registrerad kund hos oss och det gör du enklast genom att fylla i formuläret här nedan. Du kan även skriva ut ett kundregistreringsformulär, fylla i det för hand och skicka det till TRIXIE Sverige AB, Bygelvägen 2, 945 91 Norrfjärden.

Klicka dig fram steg för steg och fyll i alla dina uppgifter i formuläret. Du väljer själv ett användarnamn och lösenord. Observera att användarnamnet måste vara unikt just för dig.

- Välj minst 6 tecken och max 12 tecken.
- Välj tecken a - ö, A - Ö, 0 - 9
- använd ej mellanslag
- gemena och VERSALA tecken räknas som olika, "annikas" och "AnnikaS" är alltså två olika användarnamn. 

När du fyllt i alla uppgifter och vi registrerat dig som kund hos oss, kommer du få ett mail. Då kan du även registrera dig här på vår hemsida och börja nyttja vår webshop till fullo.

Registreringsformulär

Användaruppgifter:

Kontaktuppgifter:

Företagsuppgifter:


TRIXIE Sverige AB logotyp

Det mesta och bästa för våra husdjur!

Vi är en bred grossist för Fackhandeln, som har funnits i branschen sedan 1981. Vi har ingen försäljning direkt till privatpersoner, vårt stora sortiment hittar du i välsorterade zoobutiker.