Om Oss

Vårt företag grundades år 1981 och är en fullsortimentimentsgrossist inom zoofackhandeln. Vi samarbetar med starka, välkända varumärken, men har även egna varumärken av hög kvalité.

Allt under samma tak

Sedan 1991 finns företaget i Norrfjärden, 1,5 mil norr om Piteå. Där har vi allt under samma tak, vilket innebär att vi har ett nära samarbete mellan företagets alla avdelningar. På så sätt kan vi följa produkternas väg från leverantör till dig som kund och genom detta samarbete erbjuda en hög service genom hela processen.

Förutom vår omtyckta orderavdelning har vi fem utesäljare och två innesäljare.
De tillsammans jobbar för att hålla en nära kontakt med våra kunder samt att se till så att de hålls uppdaterade om de senaste nyheterna och produktutvecklingarna.

Distributionen från vårt lager i Norrfjärden sker med målet om att leverera alla order samma dag som de kommit in och som oftast har vi en leveranstid inom Sverige på endast två dagar.

 

Sigillet är utfärdat av Syna AB www.syna.seAAA


TRIXIE Sverige AB logotyp

Det mesta och bästa för våra husdjur!

Vi är en bred grossist för Fackhandeln, som har funnits i branschen sedan 1981. Vi har ingen försäljning direkt till privatpersoner, vårt stora sortiment hittar du i välsorterade zoobutiker.